Over ons

Bijstra Scheepsinstallatie introduceert ObjectControl - Eenvoud is de kracht van innovatie - ObjectControl is ontstaan naar de vraag vanuit onze klantenkring naar beveiligingssystemen met onder andere Alarm-, Track en Trace-, Monitoring-, Kunstbeveiliging-, Wateralarm-, Temperatuuralarm-, Rookalarmfunctie.

SECURITY, ANYTIME, ANYWHERE
Bescherm uw waardevolle bezit op elk willekeurig moment.

Al sinds 1998 voert Bijstra Scheepsinstallatie gespecialiseerd installatiewerk uit in de luxe jachtbouw, in zowel nieuwbouw, als in renovatie of restauratieprojecten. De werkzaamheden voeren wij rechtstreeks of in onderaanneming uit voor diverse opdrachtgevers (zakelijk en particulier), die zowel in de regio als landelijk gevestigd zijn. In overleg kunnen wij de werkzaamheden op locatie voor u uitvoeren!

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bijstra Scheepsinstallatie kan alle scheepstechnische installatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Van energievoorziening tot schakelpanelen en van navigatie- en communicatieapparatuur tot algemene en specifieke (hightech) equipment. Wij werken uitsluitend met eersteklas producten van gerenommeerde merken om uw schip te kunnen voorzien van een optimale energievoorziening, comfort, beveiliging en veiligheid.

Daarnaast zijn wij ook uw leverancier voor professionele oplossingen voor elektrisch varen. Elektrisch varen is genieten van zorgeloos varen. Bij Bijstra Scheepsinstallatie gaan we ervan uit dat u vooral het water op gaat om te ontspannen en dat uw boot daarvoor het geschikte middel kan zijn.

U vaart ontspannen door onze inspanning!